Hogyan fogyaszthatok az arcomban?

Bámulatos lenne, ha az emberek meg tudnák határozni, hol akarnak leginkább lefogyni, és egyszerűen dolgozni vagy étkezni az adott területeken. A testsúlycsökkenés, hacsak nem a zsírleszívást végző plasztikai sebész célozza meg, nem különös. Ha valaki ilyen intézkedések nélkül szeretné lefogyni az arcot, akkor ez egyszerűen csak a súlycsökkenést jelenti, amíg a kívánt vékonyodási fok nem érhető el az egész testre.

Amikor az emberek fogynak, először is előfordulhatnak, vagy nem mutatják meg ezt az arcot. Vannak olyan gyakorlatok, amelyeket néhányan az arcizmus tónusáért szólnak. Mégis, ahogyan az arc körüli ráncfelhalmozódás bizonyítja, a legtöbb már normális arcmozgás révén már rengeteg hangot kap. A fej felemelésekor felfelé és lefelé mozoghat az izomzat a nyakban és javítja az álla területének megjelenését, de a legtöbb embernek nem kell homlokot vagy szájat csinálni, hogy le lehessen tölteni, és ez nem lesz hatékony mindenesetre.

Számos feltételezett “bevált” étrendről van szó, amelyekről azt mondják, hogy csökkentik a súlyt az arcon és másutt. Ezek az ügyvédek elkerülik bizonyos ételek elkerülését, mint például az összes egyszerű szénhidrát feladását. A valóságban a fogyókúra az egyszerű lépés, hogy kevesebb kalóriát eszik, mint a test. Ez gyakran azt jelenti, hogy a kalóriák csökkentése és a kis testmozgás elősegítése lassú ütemben elősegíti a fogyást. Fontos azonban, hogy ne csökkentse túl sokat, mivel ez lelassíthatja az anyagcserét és sokkal kalandosabbá teheti a kalóriákat.

Még akkor is, ha az emberek egészséges étrendet fogyasztanak és gyakorolnak, vannak olyanok, akik úgy tűnik, hogy megtartják a súlyukat az arcban, és ez több oka lehet. A genetika és a csontszerkezet azt jelenti, hogy néhány embernek teljesebb és kerekebb arca lesz, mint mások. Ez nem annyira zsíros felhalmozódás, de az ember arca olyan vékonyabbá válhat, mint valójában. Egyes gyógyszerek az arc megkerülését, vagy akár duzzanatot okozhatják. Azok az emberek, akik különböző körülmények között szedik a prednizonot, duzzadt arcukon átnyúlhatnak, és általában a gyógyszeres kezelés túl értékes ahhoz, hogy feláldozzák a megjelenést. A vízvisszatartás az arcot is jobban kinézheti, sőt, csökkentheti a sót az étrendben, és legalább nyolc-tíz pohár napi vizet inni lehet kicsit az arc arculatát.

Azok számára, akik szeretnének egy kicsit vékonyabb arc, fontos, hogy tükrözze, hogy kis mennyiségű extra súly az arcon is kívánatos. Mind a nők, mind a férfiak fizetnek, hogy zsírt adjanak be az arcba, hogy szétrepedjenek, vagy csökkentsék a ráncokat. Ez azt jelenti, hogy az embereknek egészséges mennyiségben kell dolgozniuk. A túlzás azt eredményezheti, hogy az emberek kevésbé fiatalosnak tűnnek, és ha az arc túl vékonynak tűnik, a diéták arra is kíváncsiak lehetnek, hogy még több kalóriát kell hozzáadniuk a diétájukhoz, ahelyett, hogy továbbra is fogyni lehetne.